29.02.2012
Я Дизайн в ІНТЕР’YEAR-і


 

Архітектурна майстерня «Я Дизайн» представить на Х всеукраїнському конкурсі «ИНТЕР'YEAR 2012» свої проекти "Кабінет керівника", "Апартаменти з бетонною стелею", "Маленький сад" та "Квартира Ч".

 

Показ робіт проходитиме в рамках виставки KyivInteriors 2012 і триватиме з 29 лютого до 2 березня 2012 року, в Міжнародному виставковому центрі за адресою: Броварський проспект, 15 (ст. м. Лівобережна).

 

 

 

28.01.2012
Лекція Павла Гудімова "Дизайн і час: 170 років"


Лекція проходитиме в рамках курсу "Історія мистецтва ХХ століття", ініціатором якого є Культурний проект.
В авторській лекції він зверне увагу на ті аспекти, що є на його думку найважливішими в історії дизайну, і спробує спрогнозувати його розвиток на найближче майбутнє. В своїй доповіді Павло Гудімов зупиниться на стилях i напрямках дизайну та iсторiях з життя знакових постатей. Буде представлений фотозвіт про життя дизайну в музейних стінах та спроба розкрити формулу - функцiональнiсть плюс естетика. 
Це будуть двi години наповненi дизайном, архiтектурою та мистецтвом.

Лекція відбудеться в Центрі сучасного мистецтва М17, вул. Горького 102-104, зареєструватись на неї можна на сайті Культурного проекту, або за телефоном 044 200 85 85.

 

 

 

16.12.2011
Лекції - "Дизайн життя" у Школі Архідеї


4 листопада в рамках уроку "Школи"Архідеї" Павло Гудімов прочитав лекцію "Дизайн життя". Лекція була присвячена мистецтву в архітектурі та напрямкам діяльності архітектурної майстерні Я Дизайн, що успішно експериментує з сучасними архітектурними стилями та вже протягом десяти років випробовує стилі "аскет-дизайн" і "second life" на різних об'єктах приватного та публічного простору.

16.12.2011
Аукціон дизайну!


Відбувся аукціон "Дизайн і фото" на якому були представлені нові роботи студії Я Дизайн - дзеркала Twins та вішалка Ascet

15.12.2011
Лекція Павла Гудімова "Дизайн і час: 170 років"


12 грудня в рамках програми Культурного Проекту "Історія мистецтва ХХ століття" Павло Гудімов прочитав лекцію "Дизайн і час: 170 років". Хапрошуємо Вас на повторну лекцію, яка запланована на 28 січня.

29.03.2009
Парад Інтер’єрів не пройшов непоміченним!


Вітаємо!  Парад Інтер’єрів не пройшов непоміченним! Адже за роботу «Будинок Колекціонера» наші колеги з архітектурної майстерні «Я Дизайн» на чолі з Павлом Гудімовим отримали нагороду!   Крім того, команда  «Я Дизайн» отримала подяку за вагомий внесок у розвиток українського дизайну від Василя Вовкуна, Міністра культури і туризму.…а приємно! 

24.03.2009
«Я Дизайн» на параді


«Парад інтер’єрів» - це зріз актуальних тенденцій в архітектурі та дизайні країн Європи та єкс- СНД. В експозицію увійшли найкраща роботи українських та прибалтійських архітекторів у сфері приватної архітектури, а також проекти лауреатів и призерів таких значущих міждународних архітектурних премій, як россійський "Архип" та італійський Dedalo Minosse (www.salon.ru).


Архітектурна майстерня «Я Дизайн» представить на «Параді» проект "Будинок  Колекціонера".  

Урочисте відкриття  відбудеться 24 березня 2009 о 17.00  в галереї «Лавра»

(вул. І.Мазепи, 17)

06.03.2009
Виносима "Легкість". Limited edition


Їх лише десять. 

Вони здаються простими й необробленими.

Вони з бетону.

Їх можна придбати в нашому інтернет-магазині.

400 грн - і цей грубий шмат світла - ваш. 

 

 

05.12.2008
Happy ІнтерYear 2008!


5 грудня Я Дизайн отримав третю премію на VII Всеукраїнському конкурсі

"INTERYEAR-2008", у номінації «Інтер'єри житлових приміщень» за роботу

"Дім колекціонера" в Києві.


10.11.2008
International Design Biennale 2008: український креатив пішов у наступ


Минуло лише півроку з часу висадки нашого десанту в Каннах. І от знову маємо! Продовжуємо експансію на південь Франції - тепер ми в Сан-Етьєні, на  Міжнародному бієнале дизайну 2008.  

Представлятимуть на бієнале //гудімов арт проект Анастасія Падун (архітектурна майстерня Я Дизайн) та Андрій Сорока (креативна група Акцент). До речі, єдині представники від України, запрошені Французьским культурним центром (Institut Francais d'Ukraine). Отаборились ми в залі, де проходитимуть концерти, прес-конференції та зустрічі. Там і представили на розсуд публіки найкращі роботи з портфоліо //гудімов арт проект, зокрема, інтер'єри, графічний та відео дизайн.

 1 2 3